יוחנן למביאסי מגיש: שעה עם בשר
יוסי אשר 2 Comment on יוחנן למביאסי מגיש: שעה עם בשרהתכניות האחרונות
- מאי 2024
- אפריל 2024
- מרץ 2024
- פברואר 2024
- ינואר 2024
- דצמבר 2023
- נובמבר 2023
- אוקטובר 2023
- ספטמבר 2023
- אוגוסט 2023
- יולי 2023
- יוני 2023
- מאי 2023
- אפריל 2023
- מרץ 2023
- פברואר 2023
- ינואר 2023
- דצמבר 2022
- נובמבר 2022
- אוקטובר 2022
- ספטמבר 2022
- אוגוסט 2022
- יולי 2022
- יוני 2022
- מאי 2022
- אפריל 2022
- מרץ 2022
- פברואר 2022
- ינואר 2022
- דצמבר 2021
- נובמבר 2021
- אוקטובר 2021
- ספטמבר 2021
- אוגוסט 2021
- יולי 2021
- יוני 2021
- מאי 2021
- אפריל 2021
- מרץ 2021
- פברואר 2021
- ינואר 2021
- דצמבר 2020
- נובמבר 2020
- אוקטובר 2020
- ספטמבר 2020
- אוגוסט 2020
- יולי 2020
- יוני 2020
- מאי 2020
- אפריל 2020
- מרץ 2020
- פברואר 2020
- ינואר 2020
- דצמבר 2019
- נובמבר 2019
- אוקטובר 2019
- ספטמבר 2019
- אוגוסט 2019
- יולי 2019
- יוני 2019
- מאי 2019
- אפריל 2019
- מרץ 2019
- פברואר 2019
- ינואר 2019
- דצמבר 2018
- נובמבר 2018
- אוקטובר 2018
- ספטמבר 2018
- אוגוסט 2018
- יולי 2018
- יוני 2018
- מאי 2018
- אפריל 2018
- מרץ 2018
- פברואר 2018
- ינואר 2018
- דצמבר 2017
- נובמבר 2017
- אוקטובר 2017
- ספטמבר 2017
- אוגוסט 2017
- יולי 2017
- יוני 2017
- מאי 2017
- אפריל 2017
- מרץ 2017
- פברואר 2017
- ינואר 2017
- דצמבר 2016
- נובמבר 2016
- אוקטובר 2016
- ספטמבר 2016
- אוגוסט 2016
- יולי 2016
- יוני 2016
- מאי 2016
- אפריל 2016
- מרץ 2016
- פברואר 2016
- ינואר 2016
- דצמבר 2015
- נובמבר 2015
- אוקטובר 2015
- ספטמבר 2015
- אוגוסט 2015
- יולי 2015
- יוני 2015
- מאי 2015
- אפריל 2015
- מרץ 2015
- פברואר 2015
- ינואר 2015
- דצמבר 2014
- נובמבר 2014
- אוקטובר 2014
- ספטמבר 2014
- אוגוסט 2014
- יולי 2014
- יוני 2014
- מאי 2014
- אפריל 2014
- מרץ 2014
- פברואר 2014
- ינואר 2014
- דצמבר 2013
- נובמבר 2013
- אוקטובר 2013
- ספטמבר 2013
- אוגוסט 2013
- יולי 2013
- יוני 2013
- מאי 2013
- אפריל 2013
- מרץ 2013
- פברואר 2013
- ינואר 2013
- דצמבר 2012
- נובמבר 2012
- אוקטובר 2012
- ספטמבר 2012
- אוגוסט 2012
- יולי 2012
- יוני 2012
- מאי 2012
- אפריל 2012
- מרץ 2012
- פברואר 2012
- ינואר 2012
- דצמבר 2011
- נובמבר 2011
- אוקטובר 2011
- ספטמבר 2011
- ינואר 2011
ארכיון תוכניות
פוסטים אחרונים
- חיסול ממוקד: פעילי חיזבאללה חוסלו בלב העיר צור
- עקב ביטול ההילולא: הצדיק מטבריה יקיים הדלקה מיוחדת
- לאחר הסאגה: מרן הראש"ל קיבל את פרס ישראל
- פסק הלכה: מי שנסע למירון – שיעשה התרת נדרים
- מסכת הצביעות נקרעת: מתקני טרור של האו"ם בעזה • צפו
תגיות
השף יוחנן למביאסי מגיש בתוכנית חדשה שעה עם בשר מבחר מתכונים איכותיים למגוון מאכלים משובחים. התוכנית החדשה מדי שבוע יום שני ב- 11.00 בהגשת יואב דיליאון.
ואלו הם המתכונים שהוגשו בתוכנית י"ז אדר א' תשע"ד 17/2/14:
1. ממרח לימון טמין ופלפל אדום
מנות: 4
זמן ההכנה: 5 דקות.
מצרכים:
כף 1קליפות לימון מגורדות
1 כף תימין יבשים
1 כפית מלח גס
1 כפית פלפל שחור
אופן ההכנה:
1.בקערה קטנה יש לשים את קליפות הלימון , תימין, פלפל שחור ומלח.
מיד לפני בישול הסטיק יש לעסות בעדינות את הממרח אל תוך הסטיק.
2. מרינד- בלסמי וסויה
זמן ההכנה: 5 דקות
מנות: 4-5
מצרכים:
2\1 כוס חומץ בלסמי .
4\1 כוס רוטב סויה .
2 כפות דבש .
4 בצל ירוק ( חתוך)
2\1 כפית פלפל חריף.
אופן ההכנה:
1:בקערה קטנה נערבב את החומץ בלסמי , רוטב סויה, דבש בצל ירוק ופלפל חריף . נשרה את הסטיק ברוטב המרינדה במש ך 30 דקות. עדיף כל הלילה.
טיפ: המרינדה מרככת את הבשר ומוסיפה טעם.
לפני הבישול יש להסיר את הרוטב המיותר בכך שמנערים את הסטיק.
3. אקסטה קריספי תפו"א
מנות: 4-6
מצרכים:
1 ק"ג תפו"א קלוף
2 כפות שמן זית
מלח גס
אופן ההכנה:
1: יש לחמם את התנור ל200 מעלות צלסיוס
2: לחתוך את התפו"א לחתיכות מרובעות גדולות ולשים בסיר עם מים קרים ולסגור את המכסה.
3: להרתיח את המים עם התפו"א למשך 6 דקות. יש להגיע למצב שהקצוות של התפו"א יהיו רכות אבל תוך תפוח האדמה עדיין יהיה קשה.
4: לסנן את התפו"א מהמים ולהחזיר לסיר. לזלף את השמן זית והמלח על התפו"א לסגור את המכסה ולנער בעדינות את הסיר.:)
5: להניח את התפו"א על תבנית עם ניר אפיה ולהשים בתנור במשך 30-40 דקות עד שיזהיב ויהיה קרספי.
איך שולחים את המתכון של בשר שביקשתם?
איפה המתכון של הפיצה שקשוקה שהבטחתם להעלות לאתר